• Tendances

Balans en welzijn binnen handbereik!

Bijgewerkt: 8 apr 2020

Isabelle Becuwe, sofrologe, organiseert sinds 2019 sofrologie- en ontspanningslessen in de duinen en op het strand in de regio van Noord-Frankrijk. Van juni tot en met september doet ze dat drie keer per week. Het concept heeft veel succes, want iedere les is volzet (maximaal 12 deelnemers).


De deelnemers, van 14 tot 80 jaar, beginners en gevorderden, willen de lessen voor geen geld missen. Ze zijn overtuigd van de positieve effecten van de oefeningen, die al na de eerste sessie kunnen worden waargenomen.


Waarom in de duinen? Het is evident dat het kader zich bij uitstek leent voor ontspanning. Het is gemakkelijker om je lekker te voelen in een omgeving waar de zeebries en de zon je gezicht strelen, en waar je het zand kan aanraken… het rechtstreekse contact met de natuur helpt om de balans te vinden tussen lichaam en geest. De frisse licht geeft je energie!

De ervaring leert dat het moeilijk is om een les die in de buitenlucht plaatsvindt te beëindigen!


Vanaf 2 personen biedt Isabelle lessen op maat (€ 10 per persoon), het hele jaar door. Ze denkt erover om sessies aan te bieden met een mix van sofrologie en bijvoorbeeld het bezoek aan een museum of een ongebruikelijke plek.


Isabelle kan ook lessen bij je thuis verzorgen.

Isabelle Becuwe – +32 (0)7.82.02.80.97 – isabelle.equilibreplus@gmail.com

8 keer bekeken0 reacties
sci-16-16727-banner-970-250-v2-ddk.gif

© 2019 - Projet européen Interreg V "Tendances".