• Tendances

Een buitengewone podcastwandelroute

Kwist is een uitdagende podcastwandelroute aan zee. De uitdaging bestaat er hem in om via reflectie en oefeningen stil te staan bij je leven. De Kust werkt hierbij tenvolle als inspiratiebron.

Wat?

Kwist is een wandelroute langs de zee. Af te leggen op je eigen tempo, met audio's, verhalen en vragen die je wijst op schoons dat je misschien had gemist, zowel daarbuiten als binnenin jou.


Voor wie?

Kwist is er voor al wie nieuwe ervaringen wil opdoen. Kwist draait rond reflectie, doen nadenken en vragen stellen over je eigen leven. Wie op zoek is naar mindfulness en zingeving, is bij Kwist aan het juiste adres


Belevingsfactor?

De podcastwandelroute (3 km) van Oostende naar Bredene houdt halt op markante locaties en mooie plekjes. Op deze plekken wordt de reflectie gemaakt naar je eigen leven, aan de hand van het erfgoed en de natuur.


Waar?

De eerste podcastwandelroute werd ontwikkeld van Oostende (station) naar Bredene (Twins Club). Je keert op eigen houtje terug, te voet of met de tram. De tweede podcastwandelroute start in Vosseslag en trekt naar het centrum van De Haan. Er zijn nog meerdere Kwistroutes in de maak.

Hoelang?

De aankoop van je podcastwandelroute is een jaar geldig. Na activeren van de code blijft de route een maand lang beschikbaar. Je wandelt de route op eigen tempo en neemt er zoveel tijd voor als nodig.


Reserveren?

Je hoeft niet noodzakelijk te reserveren voor Kwist. Het is wel een leuk idee om je naaste(n) een podcastwandelroute cadeau te doen.


Kostprijs? Eén route kost 35 euro en kan je aankopen via www.tochtaanzee.be.


Brenda Utterwulghe, 0495 38 40 84, www.tochtaanzee.be en www.coachingaanzee.be


3 keer bekeken0 reacties
sci-16-16727-banner-970-250-v2-ddk.gif

© 2019 - Projet européen Interreg V "Tendances".