top of page
  • Tendances

Een uitmuntend terroirontbijt in Armalot by Julia

Franky Baert en Sandrine Auvray voegden aan hun restaurant onlangs een uitermate stijlvolle B&B toe en gaven nu ook het ontbijt een fikse upgrade. Het accent ligt nog meer dan anders op streekproducten.

Wat?

Gasten van de stijlvolle en fris ogende B&B worden elke ochtend in de watten gelegd met verse Noordzeegarnalen, kaas van de Beauvoordse Walhoeve en charcuterie uit de Westhoek.


Voor wie?

Armalot by Julia biedt drie gastenkamers, waarvan een kamer geschikt is voor een gezin van vier (of eventueel twee koppels). De B&B richt zich tot meerwaardezoekers maar doet dat met een zeer democratische verhouding tussen prijs en kwaliteit.


Belevingsfactor?

Puur genieten op een boogscheut van het strand, in een rustige villawijk. De lounge naast de drie kamers nodigt uit om ’s avonds weg te dromen bij een goed boek en het gezellig te maken met z’n tweeën of het gezin.


Waar?

Armalot by Julia, Ernest d’Arripelaan 13, De Panne


Hoelang?

Het vorstelijk ontbijt met de nadruk op lokale producten kreeg een speciale upgrade en zal vanaf nu aan elke gast worden geschonken als onderdeel van de Armalotbeleving.


Reserveren?

Je kunt je overnachting met ontbijt en eventuele extra’s rechtstreeks reserveren via de website van het hotel.


Kostprijs?

Een overnachting met vorstelijk ontbijt kost doorgaans 160 euro voor twee personen. Deze prijs kan schommelen naargelang periode en seizoen.

www.armalot.be

189 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page