• Tendances

Eerste CO2-neutrale hotel van België staat in De Haan

Hotel Des Brasseurs is het eerste iconische gebouw dat je ziet bij het binnenrijden van De Concessie in De Haan. In dit majestueuze hotel werden eind 19e eeuw de eerste concessies verkocht. De nieuwe eigenaars willen Hotel Des Brasseurs zijn vroegere grandeur teruggeven en er tegelijk het eerste CO2-neutrale hotel van België van maken.

Wat?

Hotel des Brasseurs wordt het eerste CO2-neutrale hotel van België. Dit als bouwkundig erfgoed beschermde gebouw ondergaat een grondige renovatie voor het in 2023 de deuren opent.


Voor wie?

Hotel des Brasseurs richt zich in de eerste plaats tot koppels. In dit romantische kader krijgt je verblijf sterrenallures.


Belevingsfactor?

Zero waste, CO2-neutraal… In al zijn facetten wordt het Hotel des Brasseurs duurzaam gerund. Zelfs de renovatie gebeurt met zo weinig mogelijk afval. Hotel des Brasseurs vormt één geheel met het gerenommeerde visrestaurant Villa de Torre, het bekende grillrestaurant Blue Chaud en viersterren B&B Hoeve Welgelegen.


Waar?

Hotel des Brasseurs bevindt zich op het Koninklijk Plein in De Haan, naast het iconische tramstationnetje. Het hotel vormt de inrijpoort tot de Concessie.


Hoelang?

De renovatiewerken duren tot voorjaar 2023. Het is de bedoeling om in de Paasvakantie 2023 te openen.


Reserveren?

Op dit moment is het nog niet mogelijk een overnachting bij Hotel des Brasseurs te reserveren.


Kostprijs?

Hotel des Brasseurs heeft nog geen eigen website. Voor de voortgang van de werken kan je voorlopig terecht op www.villadetorre.be.


0 keer bekeken0 reacties
sci-16-16727-banner-970-250-v2-ddk.gif

© 2019 - Projet européen Interreg V "Tendances".