• Tendances

Fietsarrangement Roaring Twenties met de unieke Unimoke

Bijgewerkt: 19 aug 2020

Westende in de jaren twintig valt samen te vatten in drie woorden: jazz, sport en vrouwen. B&B Het Zilte Zand bevindt zich in de Villa Erzian, een als bouwkundig erfgoed beschermde cottage uit 1926. Met de unieke Unimoke, een e-bike die het midden houdt tussen een Dax en een Fatbike, verken je het Westende en Middelkerke van de jaren twintig.

Wat?

In B&B Het Zilte Zand verblijf je in een prachtige als bouwkundig erfgoed beschermde villa uit 1926. Je geniet er van een prachtig uitzicht op de polders. Met de Unimoke, een unieke e-bike die enkel bij B&B Het Zilte Zand wordt verhuurd, ontdek je de Middenkust en het hinterland op een heel speciale manier.


Voor wie?

De Unimoke wordt verhuurd aan gasten van B&B Het Zilte Zand. Het fietsarrangement ‘Roaring Twenties’ is een leidraad op je fietstocht door Westende, Middelkerke en de polders.


Belevingsfactor?

“Iedereen kijkt gegarandeerd om als je met de Unimoke ergens passeert”, zegt gastvrouw Marina Janssens. Onderweg doen we Villa les Zéphyrs aan en de Warandetoren.

In de Dronkenput dat al een toeristische attractie is van 1918 raken we helemaal van de wijs. In de polders doen we onder meer de Rattenvallebrug aan.


Waar?

B&B Het Zilte Zand, Duinenlaan 112, Westende (Middelkerke). Info: www.het-zilte-zand.be

B&B Het Zilte Zand ligt op amper 300 meter van het strand. Op het terras van de elegante villa kijk je uit over de weidse polders. Westende is een rustige badplaats, maar waar je toch dicht bij alles zit. Nieuwpoort, Oostende en Brugge liggen vlakbij.


Hoelang?

Het fietsarrangement ‘Roaring Twenties’ is een half dagje fietsplezier.

Je kan er nog een culinaire uitstap aan koppelen indien gewenst.


Reserveren?

Gasten van B&B Het Zilte Zand genieten voor het fietsarrangement van speciale voorwaarden. Zij krijgen altijd voorrang bij de huur van de Unimoke.


Kostprijs?

Een overnachting bij B&B Het Zilte Zand kan al vanaf 129 euro per nacht voor twee personen. De huur van de Unimoke kan reeds vanaf 24 euro.


Meer info via www.het-zilte-zand.be


Onze kustvlogster ging op pad om dit aanbod zelf te ontdekken! Bekijk hier het filmpje:

=> Wie zijn de B&B-eigenaars Mike en Marina? Lees hier hun verhaal. <=

265 keer bekeken0 reacties
sci-16-16727-banner-970-250-v2-ddk.gif

© 2019 - Projet européen Interreg V "Tendances".