• Tendances

Fondue te paard

Bijgewerkt: 9 apr 2020

Op restaurant gaan is altijd gezellig, maar waarom eens geen alternatieve manier testen? L’Ardenne Trait Gourmande nodigt je uit in zijn fonduehuifkar.Er bestaan reeds heel wat innovatieve concepten, maar deze weet ook fijnproevers te verleiden. L'Ardenne Trait Gourmande heeft het unieke aanbod om te genieten van een fondue in een huifkar. In dit eerste restaurant dat voortgetrokken wordt door paarden kan je tijdens de maaltijd genieten van het mooie Ardense landschap.

De huifkar heeft een maximumcapaciteit van 12 personen en is uitgerust met tafels. Ook aan de mensen die snel koud hebben is gedacht want er zijn dekentjes en verwarming voorzien. Je kan dus met volle tuigen genieten van deze ervaring.


Verschillende formules

In functie van je smaak en het tijdstip dat je een huifkartocht wil maken, worden er verschillende formules voorgesteld. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk te ontbijten met Ardense salami en lokale kazen. Een dergelijk ritje duurt 1,5 uur. 's Middags en 's avonds is er ook de mogelijkheid voor een Ardense brunch gedurende 2u.

En dan zijn er uiteraard nog de verschillende fondue-formules (zowel 's middags als 's avonds). Je kan kiezen uit een kaasfondue met lokale kazen, een vleesfondue, een wildfondue een Ardense fondue, een rundsfondue of een zomerfondue (met getomateerde kaas). Keuze genoeg dus! Ook als je eerder een zoetebek bent heeft l'Ardenne Trait Gourmonde een uitstekend aanbod: in de namiddag kan je er terecht voor een 'tea-time' met chocoladefondue. Je zal het al wel begrepen hebben, klein of groot kan terecht in deze huifkar voor een heerlijke tijd.


Le Chariot à fondue, open op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen. Reservatie verplicht: +32(0)495 21 53 78 of chariotafondue@gmail.com. Prijs : tussen 25 en 70€/ persoon afhankelijk van de gekozen formule.

5 keer bekeken0 reacties
sci-16-16727-banner-970-250-v2-ddk.gif

© 2019 - Projet européen Interreg V "Tendances".