top of page
  • Tendances

Het is altijd zalig aan zee in de woningen van ZaligAanZee

Bijgewerkt op: 8 jun. 2021

Niets zo stijlvol en gezellig als een weekend, midweek of weekend in een van de woningen van ZaligAanZee, in Knokke, Blankenberge en Damme. Nu ook ideaal voor zakelijke midweken!

Wat?

ZaligAanZee staat voor charmante vakantiewoningen in Blankenberge (1) en Knokke-Heist (4) en Damme (1).

Het zijn stuk voor stuk tot in de puntjes verzorgde, exquise logies met uitermate veel comfort. De midweken zijn nu ook beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten, brainstorms, product voorstellingen en/of fotoshoots.


Voor wie?

Dit aanbod richt zich tot bedrijven klein en groot. Wil je met de marketingafdeling een brainstorm organiseren? De grotere woningen hebben 6 slaapkamers met eigen sanitair. Er is een enorme tafel en je kunt zelfs buiten vergaderen.


Belevingsfactor?

Je verblijft in een zeer stijlvolle en inspirerende omgeving, ideaal om de geesten op scherp te krijgen. Geen zin om zelf te koken? De vele traiteurszaken bereiden de lekkerste afhaalgerechten of waarom eens geen kok aan huis laten komen?

Vervolledig je verblijf ook met een gegidste wandeling of fietstocht in één van de natuurreservaten in de buurt, of sla een balletje golf of padel met de collega’s.


Waar?

ZaligAanZee heeft vijf verschillende adressen aan de Kust. In Knokke-Heist in de De Judestraat, de Meerlaan en twee in de Pannenstraat. In Blankenberge is dat in de Descampsstraat. En recent hebben ze ook een pareltje op de Haringmarkt in Damme.


Hoelang?

Het zakelijke aanbod sluit naadloos aan bij het recreatieve. Je kunt de midweek dus perfect als bedrijf huren, en dat buiten de schoolvakanties en het hoogseizoen (data op de website).


Reserveren?

Je kunt je midweek perfect boeken via de website van Zalig aan Zee.


Kostprijs?

De officiële prijzen voor een midweek in laag- en middenseizoen staan gepubliceerd op de website. Contacteer het logies voor een aanbod op maat.


Zalig aan Zee

0477 35 65 18

www.zaligaanzee.be

319 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page