• Tendances

Het mooiste restaurant van het land bevindt zich in Belgisch Luxemburg

La Table de Maxime in Our is door Gault&Millau bekroond tot "restaurant met het mooiste design".


Zoals elk jaar heeft de befaamde "Gault&Millau"gids zijn prijzen uitgereikt. En onder de vele onderscheidingen verscheen dit jaar een nieuwe categorie: "restaurant met het mooiste design". Die prijs werd uitgereikt aan “La Table de Maxime”, een restaurant in Paliseul, in Belgisch Luxemburg. Mocht je het nog niet kennen: het etablissement bevindt zich in het piepkleine dorpje Our.


© La Table de Maxime

Chef-kok Maxime Collard geeft uitleg op zijn website: "De inrichting van deze gerenoveerde boerderij is modern en verfijnd, met een uniek design. Er heerst een zachte hedendaagse sfeer op deze plek vol geschiedenis. Op het mooie terras kunt u zalig tot rust komen tussen de weelderige natuur. En een paar stappen verder kronkelt de Our naar de omliggende velden en bossen waar het heldere water voor nieuw leven zorgt”.


Kamers beschikbaar om wat langer te genieten van de prachtige streek.

Naast het restaurant is er ook logies voorzien bij La Table de Maxime. Met zijn comfortabele 6 kamers nodigt het hotel je uit voor een verblijf dat harmonieus, evenwichtig en smaakvol verloopt. Kortom, bij La Table de Maxime is alles aanwezig om je goed te voelen.


Alle info en prijzen op https://www.maximecollard.be/la-table-de-maxime/

64 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven