• Tendances

Hotel Van Bunnen verwent met ontbijtmanden.

Bijgewerkt: 18 jun 2020

Hotel Van Bunnen wil haar gasten een meerwaarde bieden en stelt vanaf nu ook wandel- en fietstochten in de ochtend voor waarbij je een stijlvolle ontbijtmand mee krijgt.

Wat?

Sta je graag extra sportief op? Hou je van rust en natuur? En wil je dat graag combineren met een heerlijk ontbijt aan het strand of in de natuur in en rond Knokke-Heist? Dan biedt Hotel Van Bunnen je nu een fantastisch lokaal ontbijt aan, in een mooie, stijlvolle mand.


Voor wie?

Dit aanbod is geldig voor alle hotelgasten.

Belevingsfactor?

Je krijgt een mand mee met dekentje en een kaartje om de meest gezellige plekjes te tonen waar je dat lekkers kunt verorberen. In de mand vind je vers bio appel-framboossap van de boer, verse fruitsalade, bioyoghurt op een coulis van framboos, huisgemaakte granola, 2 Knokse pistolets van Bakkerij Vlamynck, Diksmuideling kaas van de Kasteelhoeve, 2 soorten ambachtelijke confituur/choco, boter, koffie of thee. Er wordt extra aandacht besteed aan duurzaamheid. De mand is gevuld met glazen potjes en email bestek voor een echt en puur gevoel. Nadien kun je alles terug afgeven in het hotel.

Waar?

Je krijgt de mand ’s morgens mee wanneer je met de fiets of te voet vertrekt.

Hoelang?

Het aanbod geldt van zodra de vakantiebeleving weer kan worden opgestart en dit het hele zomerseizoen lang.

Reserveren?

Reserveren is noodzakelijk. Het volstaat je beslissing de avond voordien door te geven aan onze medewerkers. Je hoeft niet elke dag van het aanbod gebruik te maken als je dat niet wenst.


Kostprijs?

De ontbijtmand voor 2 personen is een supplement van 20 euro bovenop de prijs van de hotelkamer bij directe boeking. Fietsen huren kan je bij Boulevard Bikes, op 200 meter van het hotel.

Meer info via www.hotelvanbunnen.be


=> Wie de familie achter Hotel Van Bunnen? Lees hier hun verhaal. <=

303 keer bekeken0 reacties
sci-16-16727-banner-970-250-v2-ddk.gif

© 2019 - Projet européen Interreg V "Tendances".