• Tendances

Hotelkamer = Paskamer

Ben jij beachable? Heb je de juiste outfits mee op reis?

In samenwerking met damesboetiek Ensor 14 kan je bij de Oostendse hotels van de

C-Hotelgroup van je hotelkamer een paskamer maken.

Hoe? Door online een bestelling te plaatsen. Je hoeft je kamer niet uit te komen.

Wat? Ensor 14 bevindt zich in de beschermde James Ensorgalerij in de Vlaanderenstraat in het centrum van Oostende. Zaakvoerster Sarah Depester koopt zelf haar collecties rechtstreeks bij de ontwerpers. Je vindt er dameskledij, badmode, lingerie en damesschoenen.

Voor wie? Ensor 14 richt zich tot de zelfbewuste en modebewuste vrouw. Er komen vaak moeder en dochters langs die er mekaar komen kleden. Of vrouwen die net dat ene kledingstuk willen die het geheel afmaakt. Iedereen met gevoel voor mode vindt bij Ensor 14 zijn stijl.

Belevingsfactor? Wie op reis is en volop in vakantiesfeer is, hoeft niet bij per sé bij Ensor 14 langs te lopen. Je maakt online je keuze en bestelt je kledingstukken. Zaakvoerster Sarah Depester komt ze persoonlijk afgeven. In je hotelkamer kan je in alle vrijheid passen. Desgewenst krijg je er nog persoonlijk advies bij.

Waar? Het aanbod geldt voor alle gasten van de C-Hotels in Oostende: Andromeda, Burlington en Cocoon.

Hoelang? Je hoeft niet in je hotelkamer te wachten tot de kleren worden geleverd. Als je niet in je kamer bent, worden de kleren aan de receptie afgegeven.

Reserveren? De kleren worden gereserveerd via de gloednieuwe webshop van damesboetiek Ensor 14. De webshop vind je op www.ensor14.be. Meer info via www.ensor14.be. => Wie is de zaakvoerster Sarah Depester? Lees hier haar verhaal. <=

55 keer bekeken0 reacties
sci-16-16727-banner-970-250-v2-ddk.gif

© 2019 - Projet européen Interreg V "Tendances".