top of page
  • Tendances

In stijl logeren mét lokale producten bij Jolie Logie

Bijgewerkt op: 8 jun. 2021

Ruth Dobbelaere transporteerde haar woon- en interieurconcept Weun naar een oud arbeidershuisje in hartje Nieuwpoort en maakte er een bijzondere vakantiewoning van.

Wat?

Jolie Logie is een vakantiewoning waar elk meubel, elk stukje interieur de ziel en de stempel draagt van ontwerper Ruth Dobbelaere. Sinds kort kun je nu ook in de woning authentieke lekkernijen uit de buurt kopen, om de vakantie-ervaring volledig te maken: Veurnse Babelutten, het bier Jus de Mer uit Middelkerke, enz.


Voor wie?

Jolie Logie is perfect voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Je vindt er 2 tweepersoonskamers met kingsize Aupingbedden en 2 ‘ensuite’ badkamers, en een slaapzolder met 4 bedden en een washoek. Verzorgingsproducten van Meraki.


Belevingsfactor?

Rust in veelvoud. Jolie Logie is ideaal voor wie wil ontsnappen aan de vakantiedrukte, maar toch in mum van tijd op het strand wil staan. De woning straalt klasse en understated chic uit. Ideaal voor veeleisende gezinnen die kalmte willen na de drukke werkweek.


Waar?

Jolie Logie, Hoogstraat 49, Nieuwpoort


Hoelang?

Het concept van escapistische, luxueuze vakantiewoning staat als een… huis, en Ruth voegde nu een assortiment producten uit eigen streek toe om de beleving nog lokaler en authentieker te maken.


Reserveren?

Dat kan zeer eenvoudig via de website van het logies.


Kostprijs?

Afhankelijk van het seizoen, maar je kunt de volledige vakantiewoning in laagseizoen al huren voor 230 euro per nacht. Lokale producten zijn ter plaatse af te rekenen. In laag- en midseizoen zijn gezinnen van 2 volwassenen en min. 2 kinderen ook welkom voor een gereduceerde prijs.


Jolie Logie

Hoogstraat 49

8620 Nieuwpoort

0496 32 33 36

484 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page