top of page
  • Tendances

Neem een 3D duik in de Tweede Wereldoorlog in Bois Jacques in Bastogne.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was het deze belangrijke herdenkingsplaats van de Slag om de Ardennen het toneel van verschrikkelijke gevechten tussen het Amerikaanse en het Duitse leger. Beleef het alsof je er bij was !


Dit digitale project biedt bezoekers van Bois Jacques, via een speciale app, een parcours bestaande uit 6 meeslepende 360° video's. Elke video is een historische reconstructie van een scène uit het dagelijkse leven van soldaten van de "Easy Company".


Wat is het?

Een parcours van 6 meeslepende 360° video’s, die elk 2 tot 3 minuten duren. Plaats jezelf op een van de 6 kijkpunten ( aangeduid met een nummer), op de plaats waar de soldaten zich bevonden. Start de video op je smartphone of tablet en beleef een scène uit het leven van deze soldaten alsof je aan hun zijde zou staan.


Voor wie?

Alle bezoekers van Bois Jacques.


Wat kun je verwachten?

Elke video laat een scène zien uit het dagelijkse leven van de soldaten van de "Easy Company" , waarbij elke spot verbonden is met een bepaalde dag en gebeurtenis. Benjamin Brillaud, alias NOTA BENE, is de rode draad op het parcours. Hij verdwijnt wanneer nodig zodat de toeschouwer in de huid van de soldaten kan kruipen en zo middenin de Geschiedenis komt te staan.


Waar?

Bois Jacques, Foxholes 101e Easy Company, 6600 Bastogne


Hoeveel tijd?

De tijd voor het parcours + 2 tot 3 minuten om elke video te bekijken.


Reserveren ?

Reserveren is niet nodig, download gewoon de app op :

apkpure.com/nl/bois-jacques-bastogne/com.skyboy.boisjacques

De app is beschikbaar in het Frans, Engels, Nederlands en Duits.


Prijs ?

Gratis

5 weergaven0 opmerkingen
bottom of page