• Tendances

Nieuw wijndomein in de polders van Bredene

Pieter Vitse en Nathalie Boydens, zaakvoerders van Park Costa in Bredene, richten in de polders een biologisch wijndomein op. De eerste oogst wordt verwacht in 2024. Op een publiektoegankelijk uitkijkplatform krijg je een prachtig uitzicht over de wijngaarden en de omliggende polders.

Wat?

Op het wijndomein Vitse-Boydens wordt een mousserende wijn en stille wijnen geproduceerd, allemaal biologisch. Hoe dat in zijn werk gaat, kan je ter plekke ontdekken tijdens een rondleiding of bovenop het iconische uitkijkplatform dat boven de historische hoeve wordt geïnstalleerd.


Voor wie?

De toegang tot het uitkijkplatform is altijd open en is ideaal geschikt voor fietsers die er even willen stoppen. Wie het wijndomein wil bezoeken, kan een rondleiding reserveren.


Belevingsfactor?

Het uitkijkplatform, een kinderzoektocht… er wordt volop nagedacht om zoveel mogelijk beleving aan het biologische wijndomein toe te voegen.


Waar?

Wijndomein Vitse-Boydens bevindt zich in Zuid-Oostwijk 7 in Bredene. Het wijndomein werd opgebouwd rond de historische hoeve De Blauwe Sluyze.


Hoelang?

Vanaf 2024 kunnen we genieten van de mousserende en stille wijnen van Wijndomein Vitse-Boydens.


Reserveren?

Voor een rondleiding is het noodzakelijk vooraf te reserveren via www.vitse-boydens.be


Kostprijs?

Je kan nu al een wijnrank kopen via www.vitse-boydens.be.

Park Costa, Koningin Astridlaan 47, Bredene. 059 32 24 75 en www.parkcosta.be

Wijndomein Vitse – Boydens, Zuid – Oostwijk 7, Bredene. www.vitse-boydens.be


0 keer bekeken0 reacties
sci-16-16727-banner-970-250-v2-ddk.gif

© 2019 - Projet européen Interreg V "Tendances".