• Tendances

Ontbijten in de natuur

Bijgewerkt: 8 apr 2020

Zin om je te herbronnen? Om weer kracht te krijgen? Bij B&B Aux Savaurs d’Enneille kan je terecht voor een culinair ontbijt in de Ardense natuur. De ideale manier om een weekendje mooi af te sluiten.

© FTLB / P.Willems

Een groene omgeving

Al 5 generaties lang kan je in B&B Aux Saveurs d’Enneille terecht voor een verblijf in een groene omgeving met uitzicht op de Ourthe en slechts 8 km van Durbuy. De eigenares, Michèle Collin, probeert steeds haar gasten in de watten te leggen en biedt verschillende activiteiten aan, voornamelijk wandelingen. Vanaf april start ze ook een nieuwe activiteit: ontbijtwandelingen.

Het concept is niet toevallig ontstaan, legt Michèle ons uit: « Ik hou van wandelen. Wanneer mijn gasten 's zondags vertrekken, ga ik meestal een wandeling maken. Dus ik dacht, waarom er geen win-win situatie van maken en hen voorstellen om mee te gaan? » Om de wandeling nog beter te maken wordt er een ontbijt voorzien: « Het ontbijtbuffet zal klaar staan en iedereen kan meenemen wat hij of zij wil. Tegen 9u vertrekken we samen voor een wandeling. Afhankelijk van de groep passen we de afstand aan. We houden onderweg halt om ons ontbijt op te eten in de natuur. »


Wandelingen voor iedereen

Iedere eerste zondag van de maand kan je deelnemen aan deze ontbijtwandelingen en je herbronnen in de natuur. Of je nu gewoon bent om te wandelen of niet, deze activiteit geeft je de kans om nieuwe dingen te ontdekken, te genieten van de natuur en ondertussen te smullen van een heerlijk ontbijt. Deze ontbijtwandelingen zijn de ideale manier om samen de ochtend door te brengen.

Als je van wandelen houdt heeft Michèle Collin nog meer te bieden « Ik heb roadboeken samengesteld voor mensen die wel tips willen, maar liever zonder begeleiding gaan wandelen. Er zijn wandelingen van 5, 6, 8, 15 en 20 km. Ik ben ook altijd ter beschikking om mijn gasten meer informatie te geven. »


Alle info op www.auxsaveursdenneille.be

2 keer bekeken0 reacties
sci-16-16727-banner-970-250-v2-ddk.gif

© 2019 - Projet européen Interreg V "Tendances".