top of page
  • Tendances

Packraften in de Zwinstreek

Bijgewerkt op: 8 jun. 2021

Packraften is een unieke combinatie van wandelen en peddelen. Met een lichtgewicht bootje van amper 3 à 4 kilo in je rugzak krijgt je wandeling een afwisselende en avontuurlijke dimensie. Op het water is het heerlijk rustig en word je helemaal één met de natuur.

Wat?

Onze tochten spelen zich af in de Zwinpolders (in en rond het pittoreske Damme) of in Zeeland (Sluis/Retranchement/Cadzand). Telkens kan je kiezen uit een relaxte of een sportievere variant. We starten steevast met een demo @ Puffins Basecamp om 09:00 of 10:00. Samen met jou overlopen we het materiaal en bespreken we de details van je tocht. Je gaat op pad met een bootje, een peddel, een opblaaszak, een zwemvest, een waterdichte rugzak en een kaart van de regio. Je begeeft je zelfstandig naar het vertrekpunt van de tocht in Oostkerke of Sluis. We voorzien voor jou en je gezelschap ook een picknicklunch mét picknickdekentje. Op het einde van de dag breng je het materiaal terug naar het basecamp en wij wassen en desinfecteren alles terug netjes.


Voor wie?

Vanaf 9 jaar mits begeleiding van volwassenen. Ook voor kids onder 9, die varen dan mee in een tweepersoonsboot met mama of papa.


Belevingsfactor?

Avontuur beleven in een prachtige natuur. Op ontdekkingstocht in het hinterland.


Waar?

Puffins,

Maaiken 40

8300 Knokke


Hoelang?

Dagarrangement


Reserveren?

Reserveren is noodzakelijk op +32 485 75 30 23


Kostprijs?

€ 60 pp

https://puffins.be/packraften (ook voor inschrijvingen)


103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page