• Tendances

Stand up Paddle: een heerlijke activiteit om uit te proberen deze zomer!

Zin in nieuwe sensaties middenin de natuur? Water, natuur, peddelen, genieten. Dat zijn de sleutelwoorden van deze trendy activiteit: het SUPPEN.


© Sup-Ardennen


SUPPEN of Stand Up Paddle is zonder twijfel DE activiteit die je deze zomer moet proberen. Volg een clinic om de basistechnieken onder de knie te krijgen en peddel nadien het meer van Nisramont af tot aan de samenvloeiing van de 2 Ourthes.© Sup-Ardennen


Sup-Ardennen nodigt je uit om tijdens je weekend of vakantie te peddelen in de Belgische Ardennen. Met behulp van een plank en een peddel kan je deze activiteit alleen of samen op een tandem testen. Hoe bewaar je je evenwicht? Hoe kom ik rechtop te staan? Je gastvrouw Roelian is er om je te begeleiden en haar passie met je te delen. Verschillende formules zijn mogelijk waaronder ook yoga. Voor een zen moment midden op het meer, is dit de perfecte optie. Neem de tijd, adem de pure lucht in en wordt één met de Ardense natuur. En waarom sluit je de activiteit niet af met een glaasje aan de voet van het meer of met een picknick in het bos? De plek is idyllisch, ideaal om je batterijen weer op te laden.


© Sup-Ardennen


Noteer dat de activiteit in het Frans of Nederlands wordt aangeboden, iedereen blij dus! Het natuurpark Les Deux Ourthes is ook ideaal om te wandelen. Een leuk idee voor een uitje deze zomervakantie in Belgisch Luxemburg! Zien wij je binnenkort?


Info: https://www.sup-ardennen.be/nl

6 keer bekeken0 reacties
sci-16-16727-banner-970-250-v2-ddk.gif

© 2019 - Projet européen Interreg V "Tendances".