top of page
  • Tendances

Sympathiek familiehotel richt zich bij uitstek tot kustwandelaars

De Kustwandelroute via de knooppunten van het wandelnetwerk Kust is een zalige wandeling. Na 25 kilometer stappen vanaf De Panne passeer je langs Hotel Kristoffel. Dit familiehotel ontvangt kustwandelaars met open armen en heeft voor elke wandelaar een extra attentie.

Wat?

De kamers van Hotel Kristoffel zijn voorzien van alle comfort voor kustwandelaars. Het uitgebreide ontbijtbuffet is de ideale start voor je nieuwe etappe van de Kustwandelroute aan te vangen.


Voor wie?

Kustwandelaars, Grote Routepaden – stappers (GR5a) en Lange afstandsfietsers vinden in Hotel Kristoffel de ideale partner.


Belevingsfactor?

Dit familiehotel ligt op het parcours van verschillende langeafstandspaden. ’s Morgens wacht een uitgebreid ontbijtbuffet. Wandelaars en fietsers genieten van een speciaal arrangement.


Waar?

Hotel Kristoffel, Leopoldlaan 39, 8430 Middelkerke – Hotel Kristoffel ligt langs de Kustwandelroute en de GR5a en op het fietsknooppuntennetwerk en de Kustfietsroute. Hotel Kristoffel ligt op amper één straat verwijderd van het strand.


Hoelang?

/


Reserveren?

Het is noodzakelijk te reserveren via 059 30 21 64 – info@hotelkristoffel.be – www.hotelkristoffel.be


Kostprijs?

Surf naar www.hotelkristoffel.be voor de beste prijs.

96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page