• Tendances

Wandelen in de branding

Bijgewerkt op: 8 apr 2020

Ondergedompeld in de golven beleef je een unieke vorm van wellness! Geniet van een wandeling in de branding van de Noordzee. Deze sportieve en ontspannende activiteit biedt je een unieke ervaring in contact met het water. Je speelt in de golven, je bent er helemaal uit, je ontdekt de werking van de getijden et je komt op een originele manier in contact met de flora en fauna van de zee!


Als je langs de stranden van Duinkerke wandelt, zie je wonderlijke, in duikerspak gestoken figuren door de branding bewegen. Het zijn de zogenaamde longeurs. Sommigen zijn veteraan en kunnen niet zonder deze bijzondere sport, anderen zijn op doorreis, zoals jij misschien. Iedereen geniet van een ongelooflijke energie-opwekkende ervaring!

Als je door de branding loopt, met het water tot je middenrif, beleef je de zee op een unieke manier. Je beweegt je voort langs het beschermde duingebied, en hier en daar moet je een scheepswrak ontwijken. De natuur is overweldigend!

Deze activiteit is voor iedereen toegankelijk. Rand’eau Mer is minder belastend dan joggen. Iedereen die de sport beoefent geniet met volle teugen van de weldaad van de zee.

Ben je klaar voor een introductieles Rand’eau Mer? Dan lenen wij je een wetsuit!


Meer weten ? Kijk op https://www.dunkerque-tourisme.fr/A-voir-a-faire/Cote-mer/Longe-cote

13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven