top of page
  • Tendances

Hotel Van Bunnen verwent met ontbijtmanden.

Bijgewerkt op: 17 mei 2021

Hotel Van Bunnen wil haar gasten een meerwaarde bieden en stelt vanaf nu ook wandel- en fietstochten in de ochtend voor waarbij je een stijlvolle ontbijtmand mee krijgt.

Wat?

Sta je graag extra sportief op? Hou je van rust en natuur? En wil je dat graag combineren met een heerlijk ontbijt aan het strand of in de natuur in en rond Knokke-Heist? Dan biedt Hotel Van Bunnen je nu een fantastisch lokaal ontbijt aan, in een mooie, stijlvolle mand.


Voor wie?

Dit aanbod is geldig voor alle hotelgasten en niet-hotelgasten.

Belevingsfactor?

Je krijgt een mand mee met dekentje en een kaartje om de meest gezellige plekjes te tonen waar je dat lekkers kunt verorberen. In de mand vind je vers bio appel-framboossap van de boer, verse fruitsalade, bioyoghurt op een coulis van framboos, huisgemaakte granola, 2 Knokse pistolets van Bakkerij Vlamynck, Diksmuideling kaas van de Kasteelhoeve, 2 soorten ambachtelijke confituur, chocolade van Chocolatier M, boter, koffie of thee én een typische lekkernij van de zee. Er wordt extra aandacht besteed aan duurzaamheid. De mand is gevuld met glazen potjes en email bestek voor een echt en puur gevoel. Nadien kun je alles terug afgeven in het hotel.

Waar?

Je krijgt de mand ’s morgens mee wanneer je met de fiets of te voet vertrekt.

Hoelang?

Het aanbod geldt van zodra de vakantiebeleving weer kan worden opgestart en dit het hele zomerseizoen lang.

Reserveren?

Reserveren is noodzakelijk. Het volstaat je beslissing de avond voordien door te geven aan onze medewerkers. Je hoeft niet elke dag van het aanbod gebruik te maken als je dat niet wenst.


Kostprijs?

50 euro voor 2 personen. Fietsen huren kan je bij Boulevard Bikes, op 200 meter van het hotel.

Meer info via www.hotelvanbunnen.be



=> Wie is de familie achter Hotel Van Bunnen? Lees hier hun verhaal. <=

379 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page