top of page
  • Tendances

Genieten van de polders met de billenkarroute van Nieuw Tempelhof

Bijgewerkt op: 8 jun. 2021

Vakantiehoeve Nieuw Tempelhof ontvangt zowel grote groepen als gezinnen. De zaakvoerders ontwikkelden een heuse billenkarroute in de polders, compleet met spelletjes onderweg en een zalige hoevepicknick op een zonovergoten locatie.

Wat?

De billenkarroute (17 km) vertrekt vanaf vakantiehoeve Nieuw Tempelhof. Via Slijpe gaat het richting Leffinge waar de Plassendalevaart wordt aangedaan. Na een bezoek aan kinderboerderij Lettenhof gaat het via de Rattenvallebrug in één rechte lijn terug naar de vakantiehoeve. Onderweg worden er spelletjes gespeeld en kan je optioneel genieten van een hoevepicknick op een zonovergoten locatie.


Voor wie?

Deze aanbieding is er voor logerende gasten van vakantiehoeve Nieuw Tempelhof.


Belevingsfactor?

De billenkarren halen een gemiddelde van 7 km/uur. Het trage tempo laat toe om ten volle van de polders en de weidse uitzichten te genieten. Onderweg wordt er op bepaalde plekken halt gehouden voor een tof groepsspel.


Waar?

De tocht verloopt van Slijpe naar Leffinge en terug. Het vertrekt is aan vakantiehoeve Nieuw Tempelhof, Tempelhofstraat 15, Slijpe.


Hoelang?

De billenkarroute is een dagactiviteit. Het vertrek is ’s morgens en in de late namiddag ben je terug aan de vakantiehoeve.


Reserveren?

Het is noodzakelijk om op voorhand te reserveren voor dit arrangement.


Kostprijs?

De kostprijs wordt berekend op basis van de grootte van de groep en het bijnemen van een hoevepicknick. Alle info via 0471 87 19 09 en www.vakantiehoeve.be

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page