top of page
  • Tendances

Gezin Bonte inspireert gasten met toeristische tips

Guesthouse D’Oude Brouwerij is een charmante viersterren B&B in Klemskerke. Wim Bonte, zijn vrouw Kristel, zoon Guillaume en dochter Elisabeth ontvangen dagelijks gasten in dit warme kader. Om hen nog meer inspiratie te geven, zetten ze de veelzijdigheid van badplaats De Haan graag in de kijker met hun hoogstpersoonlijke tips.

Wat?

Guesthouse d’Oude Brouwerij verenigt erfgoed met een modern en eigentijds interieur. Het is dé uitvalsbasis om De Haan en zijn hinterland uitgebreid te leren kennen. De tips van het gastgezin Bonte op hun website helpen je daarbij een heel eind op weg.


Voor wie?

Guesthouse d’Oude Brouwerij staat open voor rust- en stiltezoekers, fiets- en wandeltoeristen, natuur- en cultuurliefhebbers.


Belevingsfactor?

Niet meteen aan een initiatie suppen of windsurfen gedacht? Nog nooit gehoord van de mountainbikeroute in De Haan? Dankzij de tips van de familie Bonte weet je meteen waarheen.


Waar?

Alle aangehaalde activiteiten van de familie Bonte vinden plaats in De Haan en zijn deelgemeenten.


Hoelang?

De tips van de familie Bonte zullen variëren doorheen de tijd. De kinderen worden groter en krijgen er nieuwe interesses bij. Iedereen voelt zich aangesproken door deze tips op de website van de Guesthouse.


Reserveren?

Het is noodzakelijk je verblijf te reserveren op www.doudebrouwerij.be


Kostprijs?

Boek je verblijf rechtstreeks op www.doudebrouwerij.be

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page