• Tendances

Zorgeloze vakantie in je eigen bungalow

Bijgewerkt: 14 aug 2020

Campings en vakantieparken zijn de ideale plekken om je eigen ‘bubble’ te creëren. De bungalows van Holiday Village Knokke lenen zich perfect voor een zorgeloze vakantie aan zee met het gezin. Wie een beetje met sociale media om kan, wint misschien zelfs een prijs tijdens zijn verblijf.

Wat?

Breng je zorgeloze vakantie bij Holiday Village Knokke in beeld. Deel je verhaal op sociale media en misschien win jij wel een mooie prijs. Er worden wekelijks prijzen uitgereikt. De enige voorwaarden zijn dat minimum één shot in Holiday Village Knokke werd gefilmd/gefotografeerd en dat je Holiday Village Knokke op Facebook of Instagram volgt.


Voor wie?

De actie richt zich tot al wie deze zomer minimum twee nachten verblijft bij Holiday Village Knokke. In het vakantiedorp vind je Nomad-hutten en zijn er camper-, caravan- en tentplaatsen in verschillende afmetingen. De comfortabel ingerichte bungalows beschikken over alle voorzieningen om een optimale vakantie aan zee te garanderen. De bedden zijn reeds opgemaakt bij aankomst en er zijn handdoeken aanwezig in de badkamers.

Belevingsfactor?

De voorzieningen van Holiday Village Knokke maken je vakantie helemaal af. Er is een uitstekende ontbijtservice met levering aan je bungalow. Er is voldoende ruimte voor elke gast en een uitstekende fietsverhuur. Het vakantiepark ligt op fietsafstand van zee en strand. De zaakvoerder verzorgt ook bagagevervoer voor fietstoeristen.


Waar?

Er strijkt al eens een ooievaar neer op Holiday Village Knokke. Je kijkt uit over de polders. Het strand en de zee liggen op fietsafstand, de Lippenslaan op slechts vijf wandelminuten. Binnen handbereik heb je tal van attracties, zoals Lakeside Paradise, en toonaangevende restaurants.


Hoelang?

De wedstrijd loopt een hele zomer lang. Elke week worden winnaars geloot onder de vele filmpjes die op sociale media worden gelanceerd. Tag en volg Holiday Village Knokke in zodat we steeds op de hoogte zijn van je filmpje.


Reserveren?

Een bungalow, nomad, camper-, caravan- of tentplaats kan je rechtstreeks reserveren via www.holidayknokke.be.


Kostprijs?

Een bungalow huren kan vanaf 110 euro per nacht, een Nomad vanaf 60 euro per nacht. Een tentplaats in de zomer kost 19 euro voor twee personen.


Adres: Holiday Village Knokke, Natiënlaan 70 – 72, Knokke-Heist.


Vind hier online meer info: 050 60 12 03 en www.holidayknokke.be.


Onze kustvlogster ging op pad om dit aanbod zelf te ontdekken! Bekijk hier het filmpje:


=> Wie is campinguitbater Parcifal Coeman? Lees hier zijn kustverhaal. <=

268 keer bekeken0 reacties
sci-16-16727-banner-970-250-v2-ddk.gif

© 2019 - Projet européen Interreg V "Tendances".