• Tendances

Covid 19: wat dacht je van een ontbijtwandeling van bij je thuis?

Bijgewerkt: 25 aug 2020

Elke eerste zondag van de maand stelt de B&B Aux Saveurs d’Enneille een ontbijtwandeling voor. En dit met steun van het project “Tendances”. In april 2020 werd het noodgedwongen een aangepaste versie, 100% corona-proof!


Het basisidee is eenvoudig: bezoekers laten genieten van een lekker ontbijt in combinatie met een verkwikkende ochtendwandeling van ongeveer 5 km. Vooraleer te vertrekken stelt iedereen zijn ontbijtmand samen zodat er tijdens het wandelen lekker kun gesmuld worden op een mooi plekje in de natuur. Maar omdat iedereen thuis moet blijven in deze coronatijden is het concept aangepast naar een lockdown ontbijtwandeling! Een trendsettend idee!

Copyright: Facebook “Aux Saveurs d’Enneille”.


Op 5 april werd er dus zo een nieuwe vorm van ontbijtwandeling georganiseerd. Het principe was hetzelfde, behalve dan dat iedereen thuisbleef! Vanaf 9.00 uur werd iedereen die mee wilde doen uitgenodigd voor een virtueel ontbijt om daarna een wandeling van ongeveer 4 km in eigen buurt te maken . Bij thuiskomst werden dan de beelden en ervaringen uitgewisseld van de verschillende wandelingen. Een origineel idee, perfect aangepast aan de situatie! Uitwisselen, delen, wandelen en vooral ook: een lekker ontbijt!


Info : Facebookpagina "Aux Saveurs d'Enneille".

22 keer bekeken0 reacties
sci-16-16727-banner-970-250-v2-ddk.gif

© 2019 - Projet européen Interreg V "Tendances".